Tervetuloa MPI ry:n sivuille

Ajankohtaista

Valtiosektorin työ- ja virkaehtosopimusneuvotteluja jatkettiin.
Julkisuudessa on viime päivinä esiintynyt tietoja, että keskusjärjestöt kävisivät tulopoliittisia neuvotteluja. Tulopoliittisista neuvotteluista ei kuitenkaan ole ollut kyse. On totta, että työmarkkinakeskusjärjestöjen johto, nk. seitsikko, on kokoontunut tiiviisti viime viikkoina. Olemme käyneet keskusteluja erityisesti Suomen heikkenevästä taloudesta ja työttömyydestä. Viimeksi istuimme saman pöydän ääressä eilen. Elinkeinoelämän keskusliitto ilmoitti tänään iltapäivällä, ettei se jatka keskusteluja.
Valtiosektorin työ- ja virkaehtosopimusneuvottelut uudesta sopimuskaudesta käynnistyivät 18.1.2010.
Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut ensi vuoden elinaikakertoimeksi 0,99170.
Puolustusvoimat on palkinnut aloitteellisia henkilöitä puolustusvoimia hyödyttävästä innovatiivisuudesta. Maanpuolustuksen aloitesäätiön jakamat apurahastipendit luovutettiin 14.12.2009 Pääesikunnassa.
Edsukunnan II-käsittelyssä hyväksyttiin valtioneuvoston lakimuutos eläkelain 98 §:än koskien sotilaseläkkeitä.
Katso uutuudet ja siirry kyseiselle kohdesivulle.
Päivitetty JUKO:n puolustusvoimien (poislukien Upseeriliitton ja Päällystöliiton jäsenistö) luottamusmiesorganisaatio on lisätty JÄSENHUONE/Luottamusmieshet -sivulle.
JIL:n puheenjohtaja valittiin nyt kaudelle 2010-2011. Landén oli pitkänaikainen varapuheenjohtaja ja nyt vapautuneeseen varapuheenjohtajan tehtävään valittiin Paavo Kokko vuodeksi 2010.
Juhlat ja edustajakokous olivat Helsingissä 20-21.11.2209
RSS ATOM